Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

De Volkspartij Dongen is een lokale partij voor alle Dongenaren. We zijn er voor de inwoners van alle kernen, Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart. Dichtbij, zichtbaar en aanspreekbaar. Met aandacht voor iedereen.

Van links tot rechts lokaal verbonden

Onze activiteiten richten zich op de eigen plaatselijke situatie zonder ons verplicht te voelen een landelijk partijprogramma te volgen. We zijn van mening, dat we daardoor beter kunnen inspelen op de ideeën van onze eigen bevolking. Kortom: Als lokale partij zetten we ons volledig in voor de belangen van Dongen, Klein-Dongen, Dongen-Vaart en ’s Gravenmoer!

Dichtbij de Dongenaren

Wij staan dichtbij  de mensen. Al vijf jaar staan we iedere 1e zaterdag van de maand op het Looiersplein om te luisteren naar uw mening. Daarin zijn we als Dongense politieke partij uniek. Zichtbaar, benaderbaar en aanspreekbaar. Daar staan we voor.

Verenigingen

De Volkspartij Dongen is van mening, dat het verenigingsleven van zeer groot belang is voor het sociale klimaat in Dongen. Onze partij heeft het goed functioneren van verenigingen hoog in het vaandel staan. In het gemeentelijk beleid dient dit nadrukkelijk tot uiting te komen. Onze kandidaten en huidige fractieleden komen uit het verenigingsleven en hebben een sterke binding met de eigen achterban.

Eén voor Dongen

Het verkiezingsprogramma 2018-2022 van de Volkspartij Dongen heeft als titel ‘Eén voor Dongen’. De Volkspartij Dongen straalt hiermee haar eenheid en stabiliteit als team uit, zoals we dat ook de afgelopen coalitieperiode hebben laten zien. Maar nog meer, dat we als één team willen werken aan en voor een steeds beter Dongen. Als grootste partij heeft de Volkspartij Dongen lijstnummer 1. Een driedubbele betekenis van deze slogan dus.

Alle informatie over de kandidatenlijst, het verkiezingsprogramma en de campagne activiteiten vindt u op onze verkiezingswebsite: www.1voordongen.nl.